Voorkeurspartner

Beneens Alucon is een graag geziene partner voor architecten en bouwheren. “Klanten weten dat ze bij ons ook kunnen aankloppen voor de speciale en moeilijke zaken waar een gewone ramenplaatser niet aan durft te beginnen,”  aldus Luc Beneens.

Beneens Alucon heeft het geluk te kunnen terugvallen op de moederonderneming, Bouwbedrijf Beneens, een gevestigde waarde in de sector. Hierdoor is enorm veel expertise en flexibiliteit mogelijk bij de planning van werken. “Onze projectleiders moeten maar een gang oversteken om bij de collega’s van Bouwbedrijf Beneens binnen te springen wanneer er op een werf bijkomende zaken snel geregeld dienen te worden. ”

Technische veelzijdigheid

Beneens Alucon legt veel nadruk op de praktische vertaling van designarchitectuur en heeft een palmares opgebouwd van technische hoogstandjes met verscheidene bekroonde projecten. “Wij leveren standaardoplossingen waar gewenst, maar blinken evenzeer uit in het meedenken met architect en bouwheer. Klantentevredenheid staat centraal in onze aanpak en als iets technisch enigszins haalbaar is, dan maken we het,” zegt Luc Beneens.

Maatwerk

Hoewel ze het design zelf niet bepalen, blijkt architectuur evenzeer een passie van de firma te zijn. Dat speelt men ook bewust uit. “Wanneer ik zie met welke fierheid en inzet onze projectleiders de realisatie van een droomplan en al hun creativiteit en expertise inzetten om niet standaard oplossingen te voorzien, dan ben ik echt tevreden. De veelzijdige Reynaersprofielen laten ruimte voor elk type stijl en bieden een garantie voor kwaliteit, stabiliteit en technische duurzaamheid op lange termijn. Onze klanten beseffen dat ook.” aldus een tevreden Reynaers Partner.