Visie

Comfort

 

Laat je niets wijsmaken. Aluminium mag dan wel duurzaam zijn, het is niet noodzakelijk duurder. Doordat de onderhoudskosten minimaal zijn en door de uiterst lange levensduur (langer dan pvc!) is aluminium schrijnwerk een goede investering in de waardevastheid van uw eigendom. En we zijn er ook gerust in. Zelfs bij zeer intensief gebruik blijven alle technische componenten waardoor het raam of de deur bediend worden probleemloos functioneren. Daarom krijg je standaard tien jaar garantie op het aluminium en vijf jaar op de lak en accessoires in plaats van de wettelijke twee jaar. Bouwen en verbouwen zijn de belangrijkste financiële uitgaven in je leven. Daarom moet je goed nadenken. Wij helpen je graag en vergelijken objectief en open met andere materialen. Want we zijn zeker van ons stuk!

Kwaliteit die blijft

Onze aluminium ramen gaan lang mee: ze zijn in de echte zin van het woord “duurzaam”. Je hebt er amper onderhoud aan. Met wat water en een zachte zeep reinig je je raam in een handomdraai. Het aluminium zal stralen als nieuw. Je hoeft ook geen budget te voorzien voor periodiek onderhoud – laat staat dat je zelf moet gaan verven om de kosten te drukken. Zeg maar vaarwel tegen die verfborstels en verfpotten. Of je nu kiest voor gelakte of geanodiseerde aluminium ramen, de materiaalkwaliteit is steeds inbegrepen, want in tegenstelling tot PVC-ramen lijdt aluminium niet onder de UV-straling. Corrosie en rot krijgt bij aluminium ramen geen schijn van kans.

Lakken of anodiseren

We kunnen je ramen lakken of anodiseren – aan jou de keuze. Het belangrijkste verschil is van esthetische aard. Bij lakken is de oppervlakte van het aluminium bedekt met een bovenste laklaag, Bij anodisatie ontstaat een gecontroleerde oxidelaag en blijft de originele oppervlaktestructuur van aluminium behouden waardoor het een meer “natuurlijke” feel krijgt. Wanneer je in sterk verstedelijkte of kustgebieden woont, hebben je ramen extra bescherming nodig tegen ongunstige invloed van de buitenlucht. In dat geval combineren we beide technieken voor een optimaal resultaat. We staan je graag bij met advies.